2x Bausch + Lomb 【60%OFF】 Thera Pearl Eye Ey Mask Therapy Hot Dry or Cold 8円 2x Bausch + Lomb Thera Pearl Eye Mask Cold or Hot Therapy Dry Ey Health & Beauty Skin Care Eye Treatments & Masks 2x Bausch + Lomb 【60%OFF】 Thera Pearl Eye Ey Mask Therapy Hot Dry or Cold 8円,Lomb,Dry,Ey,Pearl,/micropetalous483499.html,Cold,Mask,Eye,2x,Hot,Health & Beauty , Skin Care , Eye Treatments & Masks,+,Therapy,Thera,Bausch,or,www.bemkoklima.com 8円 2x Bausch + Lomb Thera Pearl Eye Mask Cold or Hot Therapy Dry Ey Health & Beauty Skin Care Eye Treatments & Masks 8円,Lomb,Dry,Ey,Pearl,/micropetalous483499.html,Cold,Mask,Eye,2x,Hot,Health & Beauty , Skin Care , Eye Treatments & Masks,+,Therapy,Thera,Bausch,or,www.bemkoklima.com

2x Bausch + Lomb 60%OFF Thera Pearl 【62%OFF!】 Eye Ey Mask Therapy Hot Dry or Cold

2x Bausch + Lomb Thera Pearl Eye Mask Cold or Hot Therapy Dry Ey

8円

2x Bausch + Lomb Thera Pearl Eye Mask Cold or Hot Therapy Dry Ey

Item specifics

Condition:
New: A brand-new, unused, unopened, undamaged item in its original packaging (where packaging is ...
Size:
See Photos
Sun Protection Factor (SPF):
SPF 0
Main Purpose:
Dry Eyes, Styes, Headaches, Sinuses, Puffiness
Product Line:
Thera Pearl Eye Mask
Period After Opening (PAO):
Does not apply
Type:
Eye Mask
Features:
Hot or Cold Therapy
Color:
Light Blue
Active Ingredients:
See Photos
Body Area:
Eyes
MPN:
N/A
Volume:
Does not apply
Ingredients:
See Photos
Brand:
Bausch + Lomb
UPC:
310119022733


2x Bausch + Lomb Thera Pearl Eye Mask Cold or Hot Therapy Dry Ey

Etusivu2022-04-20T15:06:31+03:00

ihan ylöjärvellä

Ylöjärvi on järvi, jota ei ole. Ylöjärvi on kaupunki, jolla on monta keskustaa.  Ylöjärvi on vähän hukassa, myös matkaajien kartalla. Ylöjärvi on kaupunki, jossa moni ei tiedä käyneensä. Ylöjärvi on ihan Ylöjärvellä, ei missään Tampereella. Ylöjärvi on ihana, vaikka ihan pihalla!
Oo sääkin ihan Ylöjärvellä! Suuntaa seuraava lomasi tai retkesi Ylöjärvelle – lähimatkailun mekkaan. Meillä kaikki on lähellä. Tampereelta ajat vartissa Ylöjärvelle, siitä hetkessä olet metsässä, luonnon rauhassa tai keskustan palveluiden äärellä.
Nährään siis tääl Nässyn toisel pualen – ihan Ylöjärvellä.

ihanylojarvella.fi esittelee kaiken,
mitä lomaltasi toivoa voit!

Visit Ylöjärvi on matkaoppaasi Ylöjärven ainutlaatuisiin luontokohteisiin, elämyksiin, ravintoloihin, liikuntapaikkoihin ja nähtävyyksiin. Anna meirän esitellä parhaat ostospaikat ja monipuoliset kokous- ja juhlatilat.

Huomaat pian, että Ylöjärvi on paljon muutakin kuin Eppu Normaali, Seitsemisen kansallispuisto ja Teivon ravirata. Ota kaikki irti meirän upeasta luonnosta, ainutlaatuisista kylistä, erilaisista majoituksista ja sykähdyttävistä elämyksistä.

Ota äkkilähtö Ylöjärvelle!

Talvella Ylöjärvi hurmaa hiihtoladuillaan ja avantouintipaikoillaan. Kesällä pyöräily- ja vaellusreitit vievät mennessään ja uimarannoilla pääsee polskimaan. Ratsasta ja rentoudu hevosten kanssa, haasta itsesi pakohuoneessa, ammattitason frisbeegolf-radalla, tai kokeile wakeboardingia. Meillä voit valita juuri nyt kiinnostavaa tekemistä. Kauden lomat alkaen 0 €! Tutustu kausisuosituksiimme.

Sää kohteessa Ylöjärvi +28 … -30°C

Aina tasaisen harmaasta hohtavan valkoisten latujen kautta kirkkaan sinisiin aaltoihin Näsijärven rannalla.

Anna Ylöjärven inspiroida –
suunnittele seuraava lomasi nyt!

Matkustatko yksin, kaksin, perheen vai koiran kanssa? Etsitkö tekemistä iltapäiväksi, päiväksi, yön yli tai koko viikoksi? Anna meidän ehdottaa. Inspiroidu-blogista löydät valmiita ideoita seuraavalle lomallesi Ylöjärvellä. Tutustu tarjontaan nyt, inspiroidu ja varaa juuri sinun näköisesi matka!

Kesäretkeilijän matkassa –
minilomalla Ylöjärvellä

Kesäisin Ylöjärven kiehtoviin lomakohteisiin pääsee tutustumaan kesäretkeilijän johdolla. Ota @visitylojarvi -Instagram-tili seurantaan ja sukella lomavinkkien maailmaan! ihanylojarvella.fi kokoaa yhteen kesäretkeilijöiden kokemuksia. Katso millaista on retkeillä Ylöjärvellä!

Go to Top